Giriş Yap Üye Ol
Sepetim
Sepetinizde ürün bulunamadı...

Kargo {{ (sepetAltBilgi | map:'fiyat' | sum | number:2) }} TL

Ürünler {{ (sepetUrunler | map:'adet*tutar' | sum) | number:2}} TL

Toplam {{ (sepetAltBilgi | map:'fiyat' | sum)+(sepetUrunler | map:'adet*tutar' | sum) | number:2}} TL

Marka : Besttem

   BESTTEM CİLT ONARICI KREM

Doğal Bitkilerin Mucizevi Etkisi
      
  İçeriğindeki bitki özleri sayesinde kurumuş ve neme ihtiyaç duyan cildinizi nemlendirerek onarır. Aynı zamanda cildinizin nem dengesini koruyarak zamanın olumsuz etkilerine karşı cildinizin savunmasını güçlendirmeye yardım eder.
 Yenilebilir ve içilebilir yağlardan yapılmıştır.
        
 Cilt Onarıcı Kremin’in içindekiler:

 Karite Ağacı Yağı,
 Hindistan Cevizi Yağı,
Sarı Kantaron Yağı,
 Aynı Sefa Yağı,
Arnika Yağı,
 Melez Lavanta Uçucu Yağı
            
    KARİTE AĞACI YAĞI

 Bilinen en güçlü doğal nemlendiricilerden biridir.
        
    Dünya üzerinde bilinen en güçlü doğal nemlendiricilerden biridir ve birçok kozmetik ürün içerisinde en tercih edilen yağdır.
Değerli olmasının nedenleri arasında ciltte hızlı emilmesi, yağımsı bir tabaka oluşturmaması ve vitamin çeşitliliğinin fazla olmasıdır.
       
   Kuru Cildi Nemlendirir:

 Yüz ve vücut için mükemmel bir nemlendiricidir. Yağ içeriği, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklerinden sorumludur. Ciltte nemi kilitler ve uzun süre nemlendirir ve cildi besler.
 Elleriniz ve ayaklarınızdaki cildin yumuşatılmasına ve esnekleşmesine yardımcı olur. Gözenekleri tıkamadan cilde kolayca nüfuz eder.
        
   Akne ve Lekeleri Tedavi Eder:

Karite Ağacı Yağı; çeşitli yağ aistleri ve oleik, palmitik, stearik ve linolenik asitler gibi bitki sterollerinin varlığına atfedilebilen iyileştirici özellikleri ile bilinmektedir.
Deri döküntüleri, yara izleri, çatlaklar, yanıklar, böcek ısırıkları ve akneleri tedavi etmede etkilidir.
        
   Cilt İltihaplanmasını Azaltır:

 Anti-enflamatuar (iltihap giderici) özellikleri sergileyen çeşitli sinamik asit türevlerine sahiptir. Bu özellikler, iltihaplı bileşiklerde bir artıştan kaynaklanan cilt koşullarının iyileştirilmesi için faydalıdır.
        
   Cilt İltihaplanmasını Azaltır:

Şişmeye neden olabilecek güneş yanığı, kızarıklık, kesik ve sıyrıklar da bu yağ kullanılarak tedavi edilir.
        
   Anti-Aging ve Anti-Free:

Cilt için en iyi yaşlanma karşıtı ajanlardan biri olarak kabul edilir. Ciltte genç iskele proteini olan kolajen üretimini uyarır. A ve E vitaminleri ile cildi esnek, besleyici ve ışıltılı tutar. Düzenli olarak kullanıldığında kırışıkları azaltır.
        
   Anti-Aging ve Anti-Free:

 İçinde bulunan vitaminler, kateşinler ile birlikte cilde zarar veren serbest radikallere karşı antioksidan etki gösterir.
        
   Kaşıntı ve Cilt için Rahatlama Sağlar:

 Kuruluk, cildinizin soyulması ve/veya pul pul haline gelmesine neden olabilir. Bu durum cildinizin kaşınmasına yol açar. Karite ağacı yağı; nemlendirici yağ asitleri, cildi ihtiyaç duyduğu yağlarla besleyerek rahatlama sağlayabilir. Kaşıntı, sedef hastalığı gibi bir cilt durumundan kaynaklanıyorsa, karite ağacı yağının anti-inflamatuar aktivitesi onu hafifletmek için
yardımcı olur.
        
   Mükemmel Dudak Bakımı:

 Karite ağacı yağı kolayca emilir ve soğuk mevsimlerde kuru hava koşullarında dudakların ihtiyaç duyduğu ekstra nem ve besin sağlar. Böylece mükemmel bir dudak balsamı görevi görür ve kuru - çatlamış dudakların tedavisinde etkilidir. Uygulandığında dudaklarda bir bariyer oluşturur ve cildin nemini tutar.
        
     HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

 Çiğ ve olgun Hindistan cevizinden elde edilen yenilebilir bir yağdır.
      
    Hindistan içeriği bakımından cevizi oldukça kullanıma
farklı
uygun
boyunca
kokusundan vazgeçilmeyen bir meyve olmuştur.
alanlarda görülmüş
ve tarih tadından ve
      
     Cildi nemlendirir ve yumuşatır.
 Cilt yağını dengeler,
Sivilce oluşumunu engeller.
 Dudak bakımında etkindir.
      
    
Ciltteki Sorunlar İçin:

İçerdiği yağ asitleri inflamasyonu
azaltır. Cildinizi nemlendirir ve temizler. Aynı zamanda
kurumuş dudaklar için de doğal bir balzam görevi görür.
Laurik asit ise ciltte kokulara neden olan bakterileri öldürmeye yardımcı olur.
       
   Yaşlanmayı Geciktirmek İçin:
Food and Function tıp dergisinde yayınlanan araştırmaya göre yüksek antioksidan özelliği sayesinde Hindistan cevizi yağı serbest radikalleri vücuttan uzaklaştırarak yaşlanmayı yavaşlatabilmektedir.
        
   Cildi Besler ve Onarır:
Özellikle kuru ciltleri nemlendirir ve egzama semptomlarını azaltabilir. Ciltte meydana gelen çatlakların engellenmesi için sürülebilir. İçerdiği faydalı asitlerle cildi besler.
Hamileliğin yarattığı çatlakların engellenmesine yardımcı olur.
        
    Tıraş sonrası nemlendirici olarak kullanabilirsiniz.
Doğrudan dudağa sürerek nemlendirici olarak
kullanabilirsiniz.
Tırnak etlerini yumuşatmak için doğrudan sürebilirsiniz.
 Hamilelik çatlaklarıyla mücadelede kullanabilirsiniz.
Emzirme sırasında meme uçlarını nemlendirmek ve tedavi etmek için kullanılabilir.
       
    SARI KANTARON YAĞI

Kantaron bitkisinin sağlık açısından çok önemli faydaları vardır. Bu nedenle alternatif tıpta ve bitkisel tedavilerde sıklıkla karşılaşılan değerli besin türlerinden biridir.
        
    
Özellikle kantarondan elde edilen yağ, bu yararlı bileşenleri yoğun şekilde içermesinden dolayı sağlık alanında pek çok farklı amaçla kullanımı önerilen bir üründür.

SARI KANTARON YAĞI
        
   Yaralara ve Yanıklara İyi Gelir:
Bir çalışmada St. John’s wort takviyesinin yaralara, yanıklara ve acıyan bölgelere iyi gelebildiği gözlemlenmiştir.
Yara ve yanık tedavisinde antiseptik etki ile yardımcı olabilen bu bitki ayrıca hücre yenileyici özelliği sahiptir. Bu da yara bölgelerinde sarı kantaron yağının izi azaltabileceğini işaret eder.
        
   Enfeksiyon Hastalıklarına İyi Gelir:

Enfeksiyonlara neden olan bakteri, virüs ve mantar gibi mikroorganizmalarla savaşarak hastalıklardan korunmayı sağlar.
Özellikle ayak mantarı, deride oluşan enfeksiyonlar, akneler, herpes virüsünün neden olduğu uçuk gibi birçok hastalıkta kantaron yağı uygulaması enfeksiyonun hızlı bir şekilde iyileştirilmesine yardımcı olur.
        
    Aynı zamanda deri üzerinde oluşan enfeksiyonlarda iyileşme hızlandırılırken yara ve aknelere bağlı olarak enfeksiyon sonrasında iz kalma olasılığı da büyük ölçüde azaltılabilir. Düzenli olarak kantaron yağı kullanımı ile birlikte ciltte yeni enfeksiyonların oluşumu da önlenebilir. Bunun için kantaron yağı içerikli krem ve losyonlardan da yararlanılabilir.
 Tüm bunların yanı sıra egzama, kontakt dermatit ve pişik gibi sorunların önlenmesini sağlar.
       
   Cilde Faydaları:

Kantaron yağının en önemli faydalarından bir tanesi, cilt sağlığını koruma üzerindeki etkileridir.
Kantaron bitkisinden elde edilen yağlar, hücre yenilenmesini destekler ve hızlandırır.
Cildin olması gereken nem dengesine sahip olmasını sağlarken daha pürüzsüz ve canlı bir görünüm elde edilmesine katkıda bulunur.
        
   Kantaron yağının cilt üzerindeki önemli etkilerinden bir diğeri ise lekeleri ortadan kaldırmasıdır. Bu etki sayesinde düzenli olarak kantaron yağı kullanımı ile birlikte yüzde veya vücutta yer alan yara, yanık ve sivilce izleri giderilebilir.
       
   Yaşlılık, hamilelik, güneşe maruz kalma gibi nedenlerle cilt renginin bölgesel olarak farklılaştığı veya lekelendiği yerlerde düzenli olarak kantaron yağı içerikli kremlerin uygulaması ile cilt tonu eşitlenerek daha hoş bir görünüm elde edilebilir.
       
    AYNI SEFA YAĞI

 Aynısefa yağı uzun yıllardır bilinen ve kullanılan bir yağdır. Aynısefa çiçeği genellikle turuncu renktedir ve papatyayı andırır. Birçok bahçede bu çiçeği görmeniz mümkündür.
        
   Aynısefa yağının en önemli özelliği tahriş olan ciltlerin onarılmasını sağlamakla beraber, güneş ışınlarına karşı koruyucu bir etkiye de sahiptir. Aynı zamanda, cildi nemlendirerek, varis, egzama, sivilce, güneş yanığı, pişik ve döküntü gibi istenmeyen problemleri de ortadan kaldırmaktadır.
       
    Sağlık bakanlığı tarafından onaylı olarak satışa sunulan bu yağ, deri problemlerine iyi gelen bitkileri içerisinde barındırdığı için sağlık sektöründe de yaygın bir kullanıma sahiptir. Bu ürün sayesinde, cilt bakımınızı kusursuz bir şekilde yapabilir ve sağlıklı cilt derisine kavuşabilirsiniz.
       
   Yanık ve kızarıklık gibi problemler, bu yağ sayesinde kolayca çözüme kavuşturulmaktadır. Ayrıca, sivilce tedavisinde de kullanılan bu yağ, herhangi bir kaşıntı veya rahatsız edici bir etki de yapmamaktadır. Bu yağın diğer bir faydası ise, sulu sedef, egzama tedavisinde kullanılmakta ve bu rahatsızlıklara çözümler bulmaktadır.
       
   Tüm ciltler üzerinde kullanılmaktadır.
Mantar hastalıklarında kullanılan bu yağ, iki hafta boyunca düzenli kullanıldığı zaman, ciltler üzerinde oluşmuş olan kimyasal bakterileri ve mantarları yok etme özelliğine sahiptir.
       
    Bu yağ, alerjik ve bakterilere karşı güçlü bir silah olmakla beraber, vücudun tüm bölgelerinde gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır.
 Ayrıca enfeksiyon veya bakterilerin meydana getirdiği yaraları ve kaşıntıları da yok eder.
       
   Cildinizin yüzeyinde bulunan tüm sivilceler ve iltihaplanmalar, yağ sayesinde çözüme kavuşturulmakta ve kalıcı olarak yok edilmektedir.
Diğer faydaları, kanamalara, yüzeyde oluşan yaralara, eziklere ve çiziklere, yanıklara birde güneş lekelerine iyi gelmektedir.
       
     ARNİKA YAĞI

 1500’lü yıllardan beri yağ, krem, solüsyon ve benzeri şekillerde kullanılan bir ürün ve içerisindeki helenalin maddesi sayesinde ilk yardım kitlerinin de vazgeçilmezi.
      
    Enfeksiyonu önleyebiliyor ve bunun yanında cilt problemlerinde de bir hayli etkili.
Arnika olarak bilinen ve ülkemizde öküzgözü, dağ tütünü, masti çiçeği gibi adlarla da adlandırılan bir bitkiden elde edilen arnika yağı, ağrıları da kesebiliyor.
       
   Yaralanmalarda hem enfeksiyonu önleyen hem de ağrıları azaltan bir çözüm haline geliyor.
 Böcek ve sinek ısırmalarında da etkili olabilen yağ, uzun süre araç kullanmak veya hareketsiz kalmak gibi şeylerden kaynaklı kas kasılmalarını da rahatlatabiliyor.
       
   Zedelenmeleri İyileştirir:
 Cilt zedelenmeleri veya ezikleri, genellikle ciltte farklı renkte bir bölge olarak kendilerini belli ederler ve bu da genellikle yaralanmalar ve cildin bir yere vurulması sonucunda oluşur. Bu konuda en iyi çözümlerden bir tanesi arnika yağı içeren krem ve tek yapmanız gereken kremi zedelenme olan bölgeye günde iki defa uygulamak.
        
   Osteoartriti (Kireçlenme) İyileştirir:
Arnikanın osteoartrit üzerinde ciddi bir iyileştirici etkisinin olduğunu araştırmalar gösteriyorlar. Dolayısıyla cilde sürülerek uygulanması bu konuda faydalar sağlıyor.
        
   2007 yılında yayınlanan bir araştırma, arnika yağının non-steroid anti-enflamatuar ibuprofen hapları kadar etkili olduklarını gösteriyor.
Hem ellerdeki hem de dizdeki osteoartrit konusunda oldukça etkili olan arnika yağı, özellikle orta düzey vakalara kadar çözüme yardımcı olabiliyor.
       
   Karpal Tünel Sendromuna İyi Gelir:
 Karpal tünel sendromu bileklerde uzun süreli fare kullanımı ile oluşuyor ve arnika yağı ise bu rahatsızlığa
iyi geliyor.
        
    Karpal tünel sendromundan kaynaklı ağrıları azaltan arnika yağı içeren krem, ameliyattan kaçınmak isteyenleri idare edebiliyor. Ayrıca ameliyat olanlar da sonrasında ortaya çıkan ağrılardan arnika yağı içeren krem ile kurtulabiliyorlar.
       
   Burkulma, Kas Ağrısı ve Diğer Enflamasyonlara İyi Gelir:
Arnika yağının ciddi bir anti-enflamatuar etkisi vardır ve bu nedenle egzersiz kaynaklı yaralanmalara iyi gelir. Ağrı kesme, kas hasarımı tamir etme gibi konularda etkili olan yağ, atletlerin kondüsyonlarını iyileştirmelerine de yardımcı olur.
         
   Bir araştırmada yoğun egzersiz sonucunda arnika yağını kullananların 72 saat sonra daha az kas ağrılarına sahip oldukları görülmüştür.
       
   Ek olarak, arnikada bulunan thymol maddesi, kan damarlarını genişletir ve böylece iyileşmeye kan akışının artmasını sağlayarak da katkıda bulunur. Beyaz kan hücrelerinin akışını da hızlandıran arnika, böylece yaralı bölgelerin enfeksiyonla mücadelesine de
katkıda bulunur.
       
    Melez Lavanta Uçucu Yağı
Cilt üzerindeki faydaları
araştırmalarla geçmiştir.
etki ve çeşitli literatürlere
        
   Yara ve uçuklar; yanıklar, böcek ısırıkları, dermatitis, egzama, akne, yara izi tedavisi, baş ağrısı, migren, kas ağrısı ve romatizma tedavisi, sancı, spazm ve adet ağrılarına iyi gelir.
Dengeleyici, sakinleştirici, yapıcı, canlandırıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.
       
   Kas ağrılarında alternatif bir tedavi:
 Kas ağrılarının tedavisinde lavanta yağı içeren krem kullanabilirsiniz. Ağrınız bölgeselse ovup sıcak bir havluyla sarmak çok iyi gelecektir.
        
   Dudak çatlaklarının çaresi:
Çatlamış dudaklarınız için de en güzel bakım lavanta yağında. Dudaklarınızın kurumasından, soyulmasından, ruj sürdüğünüzde çirkin bir görüntü oluşturmasından şikayetçiyseniz lavanta yağı içeren kremi bir pamuk yardımıyla sürüp sonucunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz.
        
   Cilde dokunuşu:
 Ferahlatıcı etkisi cilt bakımında da etkisi vardır. Ferah, aydınlık, pürüzsüz bir cilt hepimize iyi gelir.
 Oldukça iyi bir nemlendirici olan lavanta yağı cildi yumuşatır, tazeler ve daha genç görünmesini sağlar.
        
   Yara yanık tedavisinde lavanta etkisi:
Lavantanın yanık acısını azaltıcı bir etkisi olduğu biliniyor. Ayrıca antiseptik özelliği ve yenileyici etkisiyle yaraların çabuk iyileşmesini de sağlıyor.
        
   Besttem Cilt Onarıcı Krem Kullanımı:
 İstenilen bölge temizlenerek, Besttem Cilt Onarıcı Kremi sürünüz. Yıpranmış, kuru, hassas, ciltlerde besleyici ve onarıcı olarak kullanılır.
        
   TEŞEKKÜR EDERİZ.

www.hazineavm.com web sitesinden satın aldığınız ürünle ilgili yorum yazıp görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

  • {{item.tarihStr}}

    {{item.yorum}}

    {{item.uyead+" "+item.uyesoyad}}

    Bu Yorum Sizce Faydalı mı?

Ürünle ilgili daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?

Mağazaya Sor

  • {{item.tarihStr}}
    {{item.baslik}}

    {{item.soru}}

    {{item.uyead+" "+item.uyesoyad}} Özel sorudur, sadece siz görebilirsiniz
    {{item.cevapTarihStr}}

    {{item.cevap==null ? 'Cevap bekleniyor...' : item.cevap}}

    {{item.kobiad}}

Arvashopping

Diğer Mağaza Ürünleri
Mağazaya Soru Sor